Om oss

 

Fysioterapeut Kjetil Mo SolbakkenKjetil

Kjetil er utdanna frå Mensendieckskulen i Oslo i 1988. Han har arbeidd på sjukehus, sjukeheim og i kommunal fysioterapi. Han har vore privatpraktiserande fysioterapeut frå 1992. Kjetil har 100% driftstilskot med kommunen.

 

 

Fysioterapeut Tone KrumsvikTone

Tone er utdanna fysioterapeut frå Høgskulen i Bergen i 2002, og har vidareutdanning i tverrfagleg rehabilitering. Ho jobbar 55 % med driftstilskot og 45 % utan.

 

 

Fysioterapeut Kristine RebbestadKristineR

Kristine var ferdigutdanna fysioterapeut i 2001 fra Høgskolen i Trondheim. Kristine jobbar 55 % med driftstilskot frå kommunen og 45 % utan.

 

 

Fysioterapeut Kine UlvestadKine Ulvestad

Kine er utdanna fysioterapeut frå Høgskolen i Sør-Trøndelag i 2008, og har ei mastergrad frå Høgskolen i Bergen med fordjupning i fysioterapi for hjarte- og lungesjuke. Kine jobbar 50 % med tilskot og 30 % utan. Ein dag i veka jobbar Kine på Volda sjukehus med mellom anna kontroll av hofte- og kneopererte. I permisjon til 1.april 2019.

 

KristineLKiropraktor Kristine Overvåg Lianes

Kristine er utdanna kiropraktor i England og har erfaring frå klinikkar i mellom anna England, Sogndal og Herøy.

Timebestilling direkte til Kristine på mobil nr: 476 64 702.

Kiropraktoren er også tilgjengeleg på kveldstid og i helgar.

 

Fysioterapeut/Manuellterapeut Ingrid Rask Øvrebekk

Ingrid var ferdigutdanna fysioterapeut frå Høgskulen i Bergen i 2011 og har fleire års erfaring frå privat praksis. Ingrid har ei vidareutdanning innan manuellterapi frå Curtin University, Perth, Australia. Som manuellterapeut kan ho mellom anna sjukemelde og henvise til bildeundersøkingar. Ingrid vil fungere som vikar for Kine ut mai 2018.