Om oss

 

Fysioterapeut Kjetil Mo SolbakkenKjetil

Kjetil er utdanna frå Mensendieckskulen i Oslo i 1988. Han har arbeidd på sjukehus, sjukeheim og i kommunal fysioterapi. Han har vore privatpraktiserande fysioterapeut frå 1992. Kjetil har 100% driftstilskot med kommunen.

Fysioterapeut Tone KrumsvikTone

Tone er utdanna fysioterapeut frå Høgskulen i Bergen i 2002,  har vidareutdanning i tverrfagleg rehabilitering (2005) og langvarig smerte (2018) . Ho har 70% driftstilskot i Ørsta kommune. Ho har fordjuping innan kvinnehelse/bekkenbotn og nevrologi.

Fysioterapeut Kristine RebbestadKristineR

Kristine var ferdigutdanna fysioterapeut i 2001 fra Høgskolen i Trondheim. Ho har vidareutdanning i psykomotorisk fysioterapi. Kristine har 100% driftstilskot i Ørsta kommune.

Fysioterapeut Kine UlvestadKine Ulvestad

Kine er utdanna fysioterapeut frå Høgskolen i Sør-Trøndelag i 2008, og har ei mastergrad frå Høgskolen i Bergen med fordjupning i fysioterapi for hjarte- og lungesjuke. Kine har 50% driftstilskot i Ørsta kommune, og er for tida å treffe onsdagar, annakvar torsdag og fredagar. Ho jobbar i tillegg 50 % på Volda sjukehus med mellom anna hjarterehabilitering og oppfølging av inneliggande pasientar.

Kiropraktor Kristine Overvåg Lianes

Kristine er utdanna kiropraktor i England og har erfaring frå klinikkar i mellom anna England, Sogndal og Herøy. Ho har brei erfaring innan allmennkiropraktikk, og spesiell interesse for bekkenproblematikk, kvinnehelse og gravide. Ho har fleire kurs innan innan tørrnålsbehandling, trykkbølgebehandling, bløtvevsteknikkar og svimmelheit. Ho har henvisningsrett til CT, MR, røntgen og ultralyd.

Timebestilling direkte til Kristine på mobil nr: 476 64 702